(MIX) JOGA ZA POČETNIKE

PROBAJ VIŠE STILOVA JOGE PRE NEGO ODLUČIŠ KOJI JE ZA TEBE.
Prvi susret sa jogom može da bude zbunjujuć. Više je različitih stilova, pristupa, mnogo škola i sve one mogu prilično da se razlikuju međusobno.

Neki su vrlo dinamični i fizički zahtevni, neki su više opuštajući; neki stavljaju naglasak na precizno i ispravno zauzimanje poza, u nekima je naglasak na pokretu i disanju; u nekim stilovima se dobro oznojimo, dok su drugi sporiji; negde se dugo zadržavamo u pozama, a negde svega nekoliko udaha i izdaha.

KAKO SE SNAĆI U SVEMU TOME?

Ako ste potpuni početnik i nikad niste vežbali jogu kako da znate šta vam najviše odgovara?Za vas smo osmislili poseban paket - u okviru jedne mesečne članarine možete probati više različitih stilova, vežbati sa više različitih instruktora, pre nego što donesete odluku (na osnovu iskustva) šta je ono što vama najviše prija i koji stil vam najviše odgovara.


PRIJAVI SEMi mislimo da je joga za svakoga, samo treba na osnovu svog temperamenta, ličnosti, potreba i želja da pronađete stil koji vam odgovara.

Neko ko želi malo zahtevnije vežbanje, a dođe na opuštajuci čas zaključiće da je joga spora i dosadna i da nije za njega, a neko ko želi više da se opusti ili mu je joga potrebna zbog zdravlja, a dođe na neki dinamičan čas može da zaključi da je joga preteška i da nije za njega. Mi vam omogućavamo da nađete pravi stil za sebe.

U našem joga studiju možete vežbati više stilova, od najdinamičnijih do laganih i različitih kombinacija i nivoa. Bukvalno može da se nađe za svakog po nešto, bez obzira na fizičku spremu, pol, godine, potrebe i želje.KOD NAS MOŽETE VEŽBATI:Hatha (hata) yogu - najklasičniji stil joge, sa malo dužim zadržavanjem u pozama i posebnim naglaskom na fleksibilnosti i jačanju dubinskih mišića duž kičme, nežan i blag.

Vinyasa (vinjasa) yogu - za one koji vole dinamičnije vežbanje, da se malo i oznoje na času, i možda imaju predrasudu da je joga laka i dosadna, naglasak na povezanosti pokreta i disanja.

Ashtanga (aštanga) yogu - za one koji vole hard core, snažno vežbanje, pored fleksibilnosti izuzetno razvija i snagu, preporučljivo da prvo odete makar na neki čas vinjasa joge.

Yogu po Iyengar (Ajengar) metodi - maksimalna pažnja se posvećuje poravnanjima, detaljnim instrukcijama i ispravnom izvođenju poza, da bi sve to postigli duže ostajemo u pozama i koristimo razna pomagala.

Minimal yogu - savremena, razigrana mešavina stilova, joga koja se oslanja na sve ove prethodne, koristi ih, ali se oslanja i na savremena znanja i naučna istaživanja.ŠTA NUDI OVAJ PAKET?8 časova joge koje možete iskoristiti u roku od mesec dana od prvog dolaska u studio.Termine u kojima možete dolaziti na časove možete pogledati u rasporedu.
Raspored Vračar
Raspored Novi Beograd / Zemun

Obavezna najava dolaska pre svakog časa.Zadržavamo pravo izmene termina ako se neke grupe popune.