INSTRUKTORI

 

Dunja Rogošić

Dunja je počela da vežba jogu 2009. godine. Tada započinje prelepo putovanje koje joj donosi mnoge pozitivne promene u životu. Kao prekretnicu na svom putu vidi prvi čas kod Ane Nikolić. U Aninoj školi Dunja ostaje naredne četiri godine i do danas je smatra jednom od najdražih učitelja.U ovom periodu Dunja vežba Hatha yogu, Vinyasa yogu i Iyengar yogu.

2014. godine odlazi na prvi čas Ashtanga yoge i tu je iskusila momentalnu povezanost sa dubinom i bogatstvom ove prakse. Od tada, vežba redovno i posvećeno u školi Vairagya Ranka Stojiljkovića.

U narednom periodu, Dunja nastoji da redovno unapredjuje svoje znanje i iskustvo na yoga radionicama poznatih svetskh učitelja: David Swanson, Saraswati Jois, Laruga Glaser, Kino MacGregor.

Dunja je završila kurs za joga instruktore pri Savezu joga udruženja Srbije. Kurs za operativne trenere završila je na Fakultetu za sport i turizam u Novom Sadu (TIMS) i poseduje zvanje – Sportski instruktor – Specijalista Joge. Za instruktorski rad u oblasti joge, Dunja ima licencu – Dozvolu za rad koju je izdao Savez joga udruženja Srbije.

2016. godine Dunja završava kurs za instruktore Aštanga joge kod učitelja Davida Swensona.

2018. godine Dunja prvu put odlazi u Indiju u Krishna Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute (KPJAYI), Mysore, gde je vežbala Aštanga jogu kod Guruji-ja Sharatha Jois-a.

Dunja želi da podeli ovu divnu praksu sa ostalima i da stvori takvu zajednicu u kojoj svi praktikanti mogu da pronađu podršku za svoju praksu i svakodnevni život.