INSTRUKTORI

 

Dunja Rogosić

Dunja je jogom počela da se bavi 2009 godine. Od tada je tražeći stil koji joj najviše odgovara vežbala u nekoliko različitih joga studija, a najduže sa Anom Milatović. Konačno, susreće se sa Aštanga vinjasa jogom i taj stil prepoznaje kao „svoj“. Redovno pohađa časove u Beogradu, kao radionice poznatih učitelja tog stila. Časove u Surja joga studiju drži od oktobra 2013. godine.

Dunja se, pre nego što se potpuno pronašla u jogi, preko dvadeset godina bavila fitnesom. Veliki je zaljubljenik u trčanje i skijanje.

Dunja je po zanimanju diplomirani ekonomista i pored toga što drži časove joge vodi i svoju knjigovodstvenu i konsalting agenciju.

Dunja voli dinamičnije stilove joge, za nju je joga način da održi pozitivan duh i pristup životu, voli da kroz jogu odogovara na izazove i prevazilazi svoje granice, i na i van joga prostirke. Dunja nastoji da motiviše polaznike da daju sve od sebe i na bezbedan način i sa lakoćom prevaziđu svoje granice i sami sebe zapravo iznenade koliko mogu. To je nešto što i sama najviše voli u vezi joge.

U Surja joga studiju sa Dunjom možete vežbati vinyasa yogu i ashtanga vinyasa yogu stilove vežbanja koji zahtevaju spoj snage i fleksibilnosti.